Cautare

454 de rezultate pentru "barbacaru ruxandra sat vorovesti" (3.08 secunde)
MCTI si-a fixat ca un obiectiv prioritar reducerea „decalajului digital“ dintre oras si sat prin identificarea si implementarea tehnologiilor optime pentru furnizarea serviciilor de comunicatii in mediul rural.
Sumele de asigurare, diferentiate intre sat si oras Recent, la sediul CSA a avut loc o sedinta de lucru in care s-a stabilit ca asigurarea va acoperi riscurile de cutremur, inundatii, alunecari de teren si de furtuna, riscuri predilecte pentru Romania.
Mai exact, un locuitor din Constanta nu va plati aceeasi suma ca unul dintr-un sat sau zona limitrofa a judetului.
Printre altele, este cunoscut ca patronul retelei de cablu CONY - SAT, unul dintre cei mai importanti operatori pe piata de profil din Romania.
Potrivit acestuia, banii ar putea fi insa insuficienti pentru o persoana care locuieste la oras si hotaraste sa se mute la sat, dar nu are nici casa si nici pamant acolo.
"Tarifele variaza in functie de locatia in care se afla imobilul (municipiu, oras, sat, intravilan, extravilan). Exista insa niste tarife minimale si maximale care pot fi percepute", a spus Maria Basescu.
Ministrul a promis ca va pune la dispozitie utilajele necesare pentru construirea vetrelor de sat pe noile amplasamente si a solicitat intocmirea in regim urgent a proiectelor pentru demararea lucrarilor.
Iar in legatura cu "avantul turistic" al zonei, trebuie adaugat ca in Sat Mamaia, portiune care din punct de vedere administrativ pentru orasul Navodari, este evident interesul investitorilor:
Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a anuntat vineri ca noul sat Rast va avea si o retea de alimentare cu apa, de 800 de mii de euro, bani alocati pe ultima suta de metri de guvern, prin Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT).
Acum am cerut un program pentru refacerea a 10% din satele Romaniei, sunt 1.200 de sate, cu proiecte-tip de un milion de euro pe sat", a afirmat Flutur.
Desi UE s-a gandit ca apa care curge direct la robinetul din curte i-ar mai civiliza un pic pe sateni, iar autoritatile locale si centrale strang cureaua pentru asigurarea cofinantarii proiectelor, doljeanul de la sat si-a facut mai bine socoteala si s-a abonat la cismea.
"La noi a cumparat un italian printr-un om din sat cateva sute de hectare de sub balta Dunarii, pamanturi pe care n-a crescut niciodata decat stufaris.
"Am cerut extinderea retelei electrice pentru ca in zona 98% din cetateni sunt cultivatori de legume in solarii, pe care trebuie sa le ude si la care trebuie sa lucreze si noaptea. Acestea sunt amplasate la marginea comunei sau in vetre de sat care au intrat in intravilan recent.
Cu conditia sa fie cerut în scris, eventual de catre presedintele comitetului judetean pentru situatii de urgenta“, a spus Prioteasa.Garduri fara caseNemultumit de afirmatiile de ieri ale prefectului s-a declarat si primarul din Rast, Iulian Silisteanu, care a precizat ca nu are cum sa împarta oamenilor din noul sat gardurile cumparate de prefectura fara ca repartizarea sa se lase cu scandal.
Dupa ce toata vara au fost ingrijite de ciobani la munte, mioarele sunt coborate in sat si inapoiate stapanilor de drept, care isi primesc tot acum si portia de branza cuvenita.
De pe urma bunicilor, care au avut case ce a trebuit stramutate din zona, s-a ales cu o locuinta la cheie într-un sat din apropiere.
Este vorba de firma MYTY SAT PRODCOMIMPEX SRL Craiova, cu activitati de radio si televiziune. Potrivit site-ului amintit, firma figureaza cu restante anterioare catre bugetul de stat în valoare de 2,13 miliarde de lei vechi si actuale de 56,9 milioane de lei vechi.
Astfel, banii vor fi impartiti intre Biserica A'Adormirea Maicii DomnuluiA' din comuna Nicoresti, Biserica A'Adormirea Maicii DomnuluiA' din comuna Baneasa, sat Roscani, unde lucrarile sunt deja incepute.
WWOOF (Oportunitati din Lumea Intreaga la Ferme Ecologice / World Wide Opportunities on Organic Farms) este o retea internationala de ferme ecologice care ofera oamenilor posibilitatea de a voluntaria la ferme si de a trai o experienta unica lucrand, discutand despre agricultura ecologica si explorand viata la sat.
DUMATRUCKS SRL (sat Braniste, comuna Podari, Dolj) 3. VIPROMAX SRL (Craiova) Întreprinderi mari 1. CEZ DISTRIBUTIE SA (Craiova) 2. MAT SA (Craiova) 3.
google-analytics.com